Kies een categorie

Shorts

banner

Shorts

Actieve filters

 • Craft ADV Essence short Tight heren

  € 39,99

  De Craft ADV Essence Short Tights voor heren is een korte hardlooptight. De korte tight met nauwsluitende pasvorm biedt veel bewegingsvrijheid dankzij het zeer rekbare materiaal. De stof droogt snel en voert vocht goed af. 

 • Craft ADV Essence 2-in-1 short heren

  € 54,99

  De Craft ADV Essence 2in1 Stretch Shorts voor heren is een comfortabel hardloopshort. De binnenbroek met nauwsluitende pasvorm is gemaakt van rekbaar materiaal. De stof voert vocht goed af en droogt snel. De buitenbroek met los vallende pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid.

 • Craft ADV Essence 5inch short heren

  € 49,99

  De Craft ADV Essence 5 Inch Stretch Shorts voor heren is een comfortabel hardloopshort met 5 inch lengte. De short is hoger uitgesneden aan de zijkant bij de benen en is gemaakt van zeer rekbaar materiaal voor optimale bewegingsvrijheid.

 • Fusion c3 tight short Zwart unisex

  € 67,00

  De Fusion C3 korte hardlooptight is de korte variant van de bekende C3 Long Tight. De C3 Short Tight met zijzakken is een unisex model en is gemaakt van compressor3 materiaal, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleert. Een unieke 2 laagse stof waarvan het oppervlak van de binnenste laag is ontworpen om snel zweet en vocht weg van het lichaam te transporteren om vervolgens via de fijn gebreide buitenlaag afgevoerd te worden.

  De tight is vervaardigt met een 'over lock system' om te zorgen voor een stabiele hechting. Comp3 stof helpt bij het ondersteunen van de spieren en vermindert spiertrillingen. Je voelt je minder vermoeid en hebt minder spierpijn.

 • Fusion Training Short Zwart heren

  € 79,99

  De Fusion C3+ Recharge Shorts voor heren is een comfortabele hardloopshort. Deze short is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Dit maakt de korte broek stevig en zeer comfortabel. De stof voert vocht effectief af en verzwaart niet. 

Theme color