Lijst met producten per merk Garmin

Actieve filters

 • Garmin Forerunner 55

  € 199,99

  De Garmin Forerunner 55 is een sporthorloge welke zeer geschikt is voor de recreatieve en beginnende hardloper. Door de eenvoudig te begrijpen fysiometrische gegevens en trainingssuggesties helpt het sporthorloge je sportprestaties te optimaliseren. De Forerunner 55 biedt daarnaast CIQ-ondersteuning, meer all-day gezondheidsmonitoring en meer activiteitsprofielen dan de voorganger. Hierdoor is het sporthorloge een zeer complete smartwatch en ideaal als trainingsbuddy tijdens het hardlopen.

 • Garmin Forerunner 255 music

  € 399,99

  De Garmin Forerunner 255 Music is een zeer veelzijdig sporthorloge gericht op beginnende en gevorderde hardlopers. Ten opzichte van zijn voorganger, de Garmin Forerunner 245, heeft dit horloge veel nieuwe functies. Zo is de multi-band GPS, triatlon functie, barometer en Garmin Pay toegevoegd. Deze functies maken dit horloge ook geschikt voor de multisporter zoals triatleten. Verbeter jouw prestaties met de Forerunner 255 Music door de inzichten in jouw trainingsstatus, hersteltijd, VO2-max en HRV (hartslagvariabiliteit) waardes.

 • Garmin Venu 2 plus

  € 449,99

  De Garmin Venu 2 Plus is een stijlvol sporthorloge. Gemaakt voor performance met premium materialen en een vernieuwd, stevig en atletisch design. Deze GPS Health smartwatch beschikt over geavanceerde functies voor gezondheid en fitness, zodat je jouw lichaam beter begrijpt. De Venu 2 Plus voldoet aan veel eisen van menig fervent sporter of hardloper, maar slaat ook een brug naar veel eisen die we tegenwoordig stellen wat betreft smartwatch functies en verbondenheid. De Venu 2 Plus heeft een lange batterijduur, namelijk 11 dagen in smartwatch mode en 22 uur in GPS mode. Dit horloge fungeert tevens als smartwatch met vele geavanceerde sportfuncties. De Venu 2 Plus is voorzien van Garmin Pay. De Garmin Pay optie biedt je de mogelijkheid om te betalen met je horloge.

Theme color