• -€ 30,00

Brooks Ghost 14 dames

€ 119,99 € 30,00 korting
€ 149,99

Gratis verzending

De Brooks Ghost 14 is een neutrale hardloopschoen met veel demping en comfort en is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een hardloopschoen die elke dag comfortabel aanvoelt ongeacht de training die je op het programma hebt staan.

Maat
Kleur
Aantal

rightbanner

Rightbanner1

Rightbanner1

Brooks Ghost 14 Dames
De Brooks Ghost behoort al enige jaren tot de meest verkochte hardloopschoenen binnen de HT-Running collectie en is geschikt voor neutrale lopers. Hardlopers die op zoek zijn naar een alledaagse trainingsschoen met responsieve demping zijn bij de Brooks Ghost 14 aan het goede adres.

De Brooks Ghost 14 is geschikt voor hardlopers die opzoek zijn naar een hardloopschoen die elke dag comfortabel aanvoelt ongeacht de training die je op het programma hebt staan.

Soepelere afwikkeling
De demping in de tussenzool van de Ghost 14 bestaat volledig uit DNA Loft materiaal. De vorige versies maakten slechts deels gebruik van het DNA Loft materiaal. Volledig DNA loft geeft extra comfort en zorgt voor een soepele afwikkeling. Strategisch geplaatste groeven in de zool zijn diep uitgesneden groeven waardoor je met de Ghost 14 een natuurlijke en soepele afwikkeling krijgt.

Stevig en comfortabel
Het bovenwerk is net als in het vorige model gemaakt van een naadloos Engineered Air Mesh. Het mesh materiaal valt soepel rond de voet en zorgt voor een mooie combinatie van stretch en stevigheid. Doordat het materiaal aan de binnenzijde volledig naadloos is blijft de Ghost 14 gedurende het hardlopen ook comfortabel aanvoelen. Door strategisch geplaatste overlays zal de schoen de midvoet nog beter omsluiten. De kraag van de schoen is net als bij eerdere versies zacht om het comfort te vergroten.

Specs
Drop: 12 mm
Gewicht: 255 gram

2 Items

Datasheet

Categorie
Neutraal

16 Producten in dezelfde categorie:

Reacties (0)
Theme color