• -€ 20,00

Brooks Levitate 5 GTS heren

€ 149,99 € 20,00 korting
€ 169,99

De Brooks Levitate 5 GTS is een support hardloopschoen met een reactieve demping en veel comfort. Deze nieuwe versie is verder verfijnd en vooral in positieve zin verbeterd. De Levitate 5 is met name een stuk lichter en soepeler geworden wat direct opvalt bij het aantrekken van de schoen.

Maat
Kleur
Aantal

rightbanner

Rightbanner1

Rightbanner1

Brooks Levitate 5 GTS heren
De Brooks Levitate 5 is een support hardloopschoen met een reactieve demping en veel comfort. Deze nieuwe versie is verder verfijnd en vooral in positieve zin verbeterd. De Levitate 5 is met name een stuk lichter en soepeler geworden wat direct opvalt bij het aantrekken van de schoen.

Met de Levitate heeft Brooks al lange tijd een beloftevolle hardloopschoen binnen het assortiment. Tot op heden heeft de Levitate die belofte nog niet waar kunnen maken. Wellicht waren de overige modellen van Brooks te goed om de overstap naar de Levitate te wagen? Versie 5 van de Levitate lijkt hier echter verandering in te brengen.

De Brooks Levitate 5 GTS (Go To Support). Een schoen die je door gebruik te maken van Guiderails ondersteuning biedt wanneer je het nodig hebt. is een responsieve en lichte hardloopschoen voor trainingen op tempo of voor die prestatieloop waarbij je het beste uit jezelf wilt halen.

DNA Amp
Kenmerkend voor de Brooks Levitate 5 is het gebruik van DNA Amp in de tussenzool wat onderscheidend is door het gebruik van PU materiaal in plaats van foam. PU is veerkrachtiger dan foam wat normaal gebruikt wordt in running schoenen. Doordat het PU materiaal in een beschermende buitenlaag is geperst ervaart de loper een enorm ‘energy return’ gevoel, het PU materiaal kan immers alleen verticaal terugveren. De Brooks Levitate 5 laat je daardoor energieker lopen.

Bovenwerk
Het bovenwerk van de Brooks Levitate 5 is gemaakt door het gebruik van een brei techniek. Deze Fit Knit technologie zorgt voor een volledig seamless bovenwerk. Het vernieuwde bovenwerk voelt zachter, comfortabeler en heeft een groter ademend vermogen dan eerdere versies. De sokconstructie is in versie 5 vervangen door een vastgestikte tong die schuiven voorkomt en de instap makkelijker maakt. In het hielgedeelte is het bovenwerk voorzien van zachte kussenachtige elementen die het hielbeen beter omsluiten en zich gedragen als ‘memory’ foam en dus naar de voet gaan staan.

Specs
Drop: 8 mm
Gewicht: 295 gram

2 Items

Datasheet

Categorie
Support

16 Producten in dezelfde categorie:

Reacties (0)
Theme color