Brooks Launch GTS 8 heren

€ 119,99

Gratis verzending

De Brooks Launch GTS 8 is een antipronatie hardloopschoen met een goede demping en licht in gewicht. Dit nieuwe model is toegevoegd aan de Brooks collectie en is de vervanger van de Brooks Ravenna.

Maat
Kleur
Aantal

rightbanner

Rightbanner1

Rightbanner1

Brooks Launch GTS 8 heren
De Brooks Launch GTS is nieuw in de range van Brooks en geldt als vervanger van de Ravenna. De Launch GTS is een responsieve snelle trainingsschoen die licht is in gewicht. De GTS versie is de support versie van de neutrale Launch (die al langer op de markt is).

Ben je opzoek naar een stabiele lichte hardloopschoen dan is de Brooks Launch GTS wellicht een hardloopschoen voor jou. De Launch GTS 8 is lichter en zachter dan zijn voorgangers en bedoeld voor korte tot middenlange afstanden.

Bovenwerk
Het bovenwerk van de schoen is vernieuwd en van lichtgewicht mesh wat goed ventileert en zorgt voor een stevige omsluiting van de voet. De stretch in het materiaal zorgt ervoor dat dit niet ten koste gaat van comfort.

De zool
De tussenzool gemaakt van BIomogo DNA is lichter dan andere modellen van Brooks en zorgt voor meer energy return. Extra rubber op de voorvoet van de zool zorgt voor een explosievere afzet. Het maakt de schoen daarnaast slijtvaster.

De Guiderails die aanwezig zijn bij de Launch GTS 8 zorgen ervoor dat het de schoen ondersteuning biedt wanneer nodig. Bij de ontwikkeling van het Guiderails support systeem heeft de relatie tussen de knie en de voet centraal gestaan.

Specs
Drop: 10mm
Gewicht: 249 gram

1 Items

Datasheet

Categorie
Support

16 Producten in dezelfde categorie:

Reacties (0)
Theme color