Brooks Divide GTX 3 dames

€ 129,99

De Brooks Divide GTX 3 zijn neutrale trailschoenen. Deze schoen behoort tot de ‘Run Visible’ collectie en heeft extra reflecterende elementen om de zichtbaarheid in het donker te vergroten. De Divide 3 is ideaal voor geprepareerde paden en overgangen van weg naar trail, perfect voor lopers die vaak stadsparken of buurtpaden bezoeken. Het nieuwe bovenwerk van air mesh biedt structuur en ademend vermogen. Het TPU spatbord rondom het bovenwerk beschermt de voet tijdens het lopen in ruig terrein. GTX Staat voor goretex. Dit is een ademend membraam wat de schoen waterdicht maakt.

Maat
Kleur
Aantal

rightbanner

Rightbanner1

Rightbanner1

De Brooks Divide 3 zijn neutrale trailschoenen. Deze schoen behoort tot de ‘Run Visible’ collectie en heeft extra reflecterende elementen om de zichtbaarheid in het donker te vergroten. De Divide 3 is ideaal voor geprepareerde paden en overgangen van weg naar trail, perfect voor lopers die vaak stadsparken of buurtpaden bezoeken. Het nieuwe bovenwerk van air mesh biedt structuur en ademend vermogen. Het TPU spatbord rondom het bovenwerk beschermt de voet tijdens het lopen in ruig terrein.

De tussenzool met zachte DNA LOFT-versteviging zorgen voor soepele overgangen, plus flexibiliteit en bescherming van weg naar trail. Het zachte DNA LOFT demping en een Segmented Crash Pad in de buitenzool zorgen voor soepelere overgangen van verschillende ondergronden. Betreed gemakkelijk de off-road paden, dankzij de hoogwaardige nat-droog tractie van onze TrailTack rubberen buitenzool. Aan de zijkanten van de schoen bevinden zich sleuven die zorgen voor de afwatering. De Brooks Divide 3 is ideaal voor beginnende en allround traillopers.

1 Items

Datasheet

Categorie
Neutraal

16 Producten in dezelfde categorie:

Reacties (0)
Theme color